LOCATIEVERHUUR

Hofstede Ter Biest Locatieverhuur Privefeestjes

Privéfeestjes

Voor een verjaardagsdrink, een babyborrel of ontmoeting met vrienden is de binnenbar “Estaminet” beslist een aanrader. In combinatie met andere faciliteiten (petanquebaan, speeltuin, traiteur…) is dit een leuke én betaalbare locatie. Vraag hier vrijblijvend meer info aan over deze authentiek ingerichte ‘place to be’!

Huwelijk, lentefeest, communie, babyborrel, bedrijfsevent of andere feestgelegenheden?

Hebben jullie plannen voor een groter feest? Ontdek onze nieuwe polyvalente zaal!! Onze zaal is voorzien van een Sonos-geluidsinstallatie, tafels, stoelen, sfeervolle bar (steeds met bediening), ingerichte keuken,…

 

Een feest op onze unieke locatie met niet alleen een zaal, maar ook de sfeer van het binnenplein, de achtertuin gelegen aan de Zwalmbeek, privétuin en poorthuis.

 

Zoekt u voor professionele doeleinden (meeting, productpresentatie, teambuilding, receptie…) een goed bereikbare, comfortabele en niet-alledaagse locatie? Neem dan zeker ook eens onze faciliteiten in overweging. Onze binnenbar “Estaminet”, de tuin met petanquebaan, de mogelijkheid tot ontbijtbuffet of een ritje met de e-choppers… bieden garanties voor een succesvol event. Vraag hier vrijblijvend meer info aan.

Img20231013142930

GREENDRIVE TER BIEST

In B&B Hofstede Ter Biest verhuren we - exclusief voor Vlaanderen! - honderd procent elektrisch aangedreven choppers. Zowel jong als oud kunnen er met acht nostalgische tweewielers de landelijke wegen van de mooie Zwalmstreek verkennen.

Interesse? Klik hier voor meer info!

Hofstede Ter Biest Bed And Breakfast E Chopper