LOCATIEVERHUUR

Hofstede Ter Biest Locatieverhuur Privefeestjes

Privéfeestjes

Voor een verjaardagsdrink, een babyborrel of ontmoeting met vrienden is de binnenbar “Estaminet” beslist een aanrader. In combinatie met andere faciliteiten (petanquebaan, speeltuin, traiteur…) is dit een leuke én betaalbare locatie. Vraag hier vrijblijvend meer info aan over deze authentiek ingerichte ‘place to be’!

Huwelijk, lentefeest, communie, babyborrel, bedrijfsevent of andere feestgelegenheden?

Hebben jullie plannen voor een groter feest? Ontdek onze nieuwe polyvalente zaal!! Onze zaal is voorzien van een Sonos-geluidsinstallatie, tafels, stoelen, sfeervolle bar (steeds met bediening), ingerichte keuken,…

 

Een feest op onze unieke locatie met niet alleen een zaal, maar ook de sfeer van het binnenplein, de achtertuin gelegen aan de Zwalmbeek, privétuin en poorthuis.

 

Zoekt u voor professionele doeleinden (meeting, productpresentatie, teambuilding, receptie…) een goed bereikbare, comfortabele en niet-alledaagse locatie? Neem dan zeker ook eens onze faciliteiten in overweging. Onze binnenbar “Estaminet”, de tuin met petanquebaan, de mogelijkheid tot ontbijtbuffet of een ritje met de e-choppers… bieden garanties voor een succesvol event. Vraag hier vrijblijvend meer info aan.

FEESTZAAL TER BIEST

Wij verzorgen graag uw feest of vergadering in onze unieke, gezellige en volledig uitgeruste feestzaal. Dit van verjaardagsdrink, pensioenfeest, communie of lentefeest, huwelijk, rouwmaaltijd, familiefeest,... Ook voor bedrijfsevents en opleidingen bent u hier op de juiste locatie.

Hofstede Ter Biest Feestzaal