LOCATIEVERHUUR

Hofstede Ter Biest Locatieverhuur Privefeestjes

Privéfeestjes

Voor een verjaardagsdrink, een babyborrel of ontmoeting met vrienden is de binnenbar “Estaminet” beslist een aanrader. In combinatie met andere faciliteiten (petanquebaan, speeltuin, traiteur…) is dit een leuke én betaalbare locatie. Vraag hier vrijblijvend meer info aan over deze authentiek ingerichte ‘place to be’!

 

Hebben jullie plannen voor een groter feest? Binnenkort is onze polyvalente zaal ook volledig klaar voor al jullie feestjes op deze unieke locatie!!

Bedrijfevents

Zoekt u voor professionele doeleinden (meeting, productpresentatie, teambuilding, receptie…) een goed bereikbare, comfortabele en niet-alledaagse locatie? Neem dan zeker ook eens onze faciliteiten in overweging. Onze binnenbar “Estaminet”, de tuin met petanquebaan, de mogelijkheid tot ontbijtbuffet of een ritje met de e-choppers… bieden garanties voor een succesvol event. Vraag hier vrijblijvend meer info aan.

Hofstede Ter Biest Locatieverhuur Bedrijfsevents

GREENDRIVE TER BIEST

In B&B Hofstede Ter Biest verhuren we - exclusief voor Vlaanderen! - honderd procent elektrisch aangedreven choppers. Zowel jong als oud kunnen er met acht nostalgische tweewielers de landelijke wegen van de mooie Zwalmstreek verkennen.

Interesse? Klik hier voor meer info!

Hofstede Ter Biest Bed And Breakfast E Chopper