OP DE HOEVE

Hofstede Ter Biest Activiteiten Ontbijt

Ontdek onze binnenbar - poorthuis - ontbijtruimte

Verschillende ruimtes zijn gezellig ingericht en zijn voor de gasten steeds beschikbaar: drie ontbijtruimtes, het poorthuis met buitenbar en de binnenbar “Estaminet”.

Binnenplein

Het binnenplein is de ideale plaats om bij goed weer buiten te ontbijten of te relaxen bij een verfrissend glas. De B&B-gasten kunnen er onbeperkt verpozen.

Hof Ter Biest Binnenplein Terras
Hofstede Ter Biest Activiteiten Speeltuin

Speeltuin

Kinderen vanaf drie jaar kunnen zich uitleven op de avontuurlijke en veilig omheinde ‘spiderkid’ met meer dan twintig uitdagende activiteiten. Dit speeltuig is gewoonweg ‘the best of’ van alles wat kinderen graag doen!

Petanque, kubben en darts

Geniet van een gezellig spelletje petanque, kubben of darts: dé garantie voor een leuk en sportief moment met familie of vrienden. Het spelmateriaal staat gratis ter beschikking.

Hofstede Ter Biest Activiteiten Petanque
Hof Ter Biest Estaminet

Estaminet Ter Biest

Proef bij een verfrissend glas de intieme sfeer van onze authentiek ingerichte binnenbar “Estaminet”. De comfortabele barzeteltjes nodigen uit om gezellig lang bij te praten met familie of vrienden.

FEESTZAAL TER BIEST

Wij verzorgen graag uw feest of vergadering in onze unieke, gezellige en volledig uitgeruste feestzaal. Dit van verjaardagsdrink, pensioenfeest, communie of lentefeest, huwelijk, rouwmaaltijd, familiefeest,... Ook voor bedrijfsevents en opleidingen bent u hier op de juiste locatie.

Hofstede Ter Biest Feestzaal