BOEK NU

BED & BREAKFAST

Kamers

Hofstede Ter Biest herbergt vier ruime, recent ingerichte gastenkamers (30 à 40 m²) in het hoofdgebouw van de vierkantshoeve. Ze werden sfeervol en comfortabel ingericht met kwaliteitsvolle bedden, zithoek met longchair, tv, internetfaciliteiten, ruimte badkamers met ligbad of inloopdouche, zicht op de Zwalmstreek, de Zwalmbeek of het binnenplein en enkele met slaapmogelijkheid voor twee tienerkinderen.

Ontbijt is mogelijk in de ontbijtruimtes op het gelijkvloers of (bij goed weer) op het binnenplein. Ook de gezellige zitruimte met houthaard en tv biedt toegang tot het binnenplein en het is bovendien gezellig verpozen in het open poorthuis met houtkachel.

Gasten kunnen hun wagen kwijt op onze privéparking en fietsen kunnen veilig gestald worden in de bijgebouwen.
Zijn jullie op zoek naar een restaurant in de buurt? Kijk dan zeker eens op de website van onze buren De Molenaere, waar u kan genieten van heerlijke snacks tot menu’s.

Graag stellen we enkele wandel- en fietsroutes ter beschikking en aan de Zwalmbeekbrug starten meerdere wandel-, fiets- en autoroutes.

Specifieke wensen en vragen kunnen telefonisch besproken worden of vermeld bij reservatie.

Hofstede Ter Biest Weekend Arrangement Notitle
Hofstede Ter Biest Bed And Breakfast Ecologie Icon

over ons

Hofstede Ter Biest Over Ons Icon

Sfeerbeelden

Hofstede Ter Biest Activiteiten Icon

kamers & faciliteiten

Hofstede Ter Biest Kamers Faciliteiten Icon

activiteiten

Hofstede Ter Biest Review Stefaan
Quote Reviews

Genieten als je er bent, gemis als je eraan denkt! Hofstede was heerlijk!

STEFAAN DE MOORE

COMING SOON: GREENDRIVE TER BIEST

Vind je wandelen en elektrisch fietsen maar gewoontjes en wil je “net iets anders” beleven in onze prachtige Zwalmstreek in de Vlaamse Ardennen? Binnenkort verhuren we exclusief voor deze regio heel aparte tweewielers.

Hofstede Ter Biest Bed And Breakfast E Bike